5 τρόποι για να χαλαρώσουμε ουσιαστικά μετά από μια κουραστική ημέρα!

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, οι περισσότεροι ζητούν να χαλαρώσουν στον καναπέ του σπιτιού τους ή να δουν τηλεόραση, ωστόσο αυτό είναι μια συνήθεια που τους αποτρέπει από το να χαλαρώσουν ουσιαστικά πριν κοιμηθούν.
Παρακάτω παρατίθενται οι 5 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να απαλλαχθείτε από την κούραση και το άγχος της ημέρας!
1.Καθίστε σωστά: Αν όλοι μέρα ήσασταν όρθιες ή έχετε πρησμένα και κουρασμένα πόδια, τότε καλό είναι να ξαπλώσετε στο πάτωμα στηρίζοντας τα πόδια σας ψηλά στον τοίχο. Έτσι θα βοηθήσετε στην σωστή κυκλοφορία του αίματος προς τα πόδια σας.
2.Τσάι: Μια ζεστή κούπα με τσάι ή ένα χαλαρωτικό ρόφημα, όπως χαμομήλι, μπορεί να σας χαλαρώσει αλλά και να σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ηρεμήσετε από το άγχος και τις υποχρεώσεις της ημέρας.
3.Yoga: Καθίστε στο πάτωμα με τα γόνατα και ξαπλώστε με την κοιλιά πάνω από τους μηρούς σας, ακουμπώντας το κεφάλι σας στο πάτωμα. Κάντε σωστές αναπνοές και χαλαρώστε.
4. Διατροφή: Αποφύγετε τον καφέ ή τα αλμυρά σνακ πριν το δείπνο. Προτιμήστε ένα φυσικό χυμό με λαχανικά και φρούτα, όπως καρότα, λάχανο, μήλα και τζίνζτερ.
5.Ένα ποτήρι κρασί με το δείπνο σας: Ένα δείπνο με φίλους ή την οικογένειά σας κι ένα ποτήρι κρασί όχι μόνο θα σας χαλαρώσει αλλά θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για την υπόλοιπη εβδομάδα.