Χρήσιμα μυστικά για γρηγορότερο μεταβολισμό!

Εάν προσπαθείς να χάσεις τα περιττά κιλά, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, δοκίμασε αυτές τις συμβουλές. Ο μεταβολισμός “ξυπνήσει” άμεσα και θα καταφέρεις να κάψεις το περιττό λίπος.
– Πρώτο και βασικότερο είναι να μάθεις πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις μέσα στην ημέρα. Κάθε σώμα και οργανισμός έχει διαφορετικές ανάγκες.

– Κράτα ημερολόγιο! Το να καταγράφεις αυτά που τρως θα σε βοηθήσει να μαζεύεσαι όταν θες να κάνεις κάποια διατροφική… ατασθαλία!

– Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη είναι η καλύτερη επιλογή για ένα σωστό πρωϊνό.

– Απαραίτητη είναι η συνδρομή στο γυμναστήριο. Σύμφωνα με τους ειδικούς 3-4 cardio workouts μέσα στην εβδομάδα, βελτιώνουν τον μεταβολισμό.

– Αν κανένα πρόγραμμα δε λειτουργεί, τότε τα βάρη είναι η λύση. Ακολούθησε δύο φορές την εβδομάδα ένα απαιτητικό πρόγραμμα με βάρη και η ζυγαριά θα πάρει την κατιούσα

– Το να χάνεις και να κερδίζεις διαρκώς κιλά δε θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ποτέ το κορμί των ονείρων σου. Οι ειδικοί τονίζουν πως όταν χάνεις απότομα βάρος χάνεις και μυϊκή μάζα, ενώ όταν το ξανακερδίζεις σε σύντομο χρονικό διάστημα το μόνο που πετυχαίνεις είναι να αυξάνεις το λίπος στο σώμα σου.