Τα πιο σημαντικά λάθη της δίαιτας!

Τα πιο σημαντικά λάθη της δίαιτας!
Ο μεγαλύτερος εχθρός της δίαιτας είναι πολλές φορές η κακή δίαιτα, η οποία συμπεριλαμβάνει διατροφικές συνήθειες που όχι μόνο δεν σας βοηθάνε να χάσετε κιλά αλλά σας επιβαρύνουν με ακόμη περισσότερα.
Διαβάστε παρακάτω τις διατροφικές συνήθειες που θα πρέπει να αποβάλλετε από τη ζωή σας μια και καλή.
– Δεν προγραμματίζετε τα γεύματά σας. Θα πρέπει το πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό σνακ και βραδινό να έχουν συγκεκριμένες ώρες. Και θα πρέπει να μην παραλείπετε ποτέ κάποιο από αυτά.

– Τρώτε υγιεινά όλη τον μήνα και μόλις φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πέφτετε με τα μούτρα στο φαγητό με αποτέλεσμα να καταστρέφετε την δίαιτάς σας. Η σωστή διατροφή πρέπει να γίνει τρόπο ζωής και η πειθαρχία να είναι η λέξη που δεν θα βγάλετε ποτέ από την καθημερινότητά σας.

– Πίνετε ένα ποτηράκι κρασί για να χαλαρώσετε πριν κοιμηθείτε. Έχει 160 θερμίδες. Μπορείτε κάλλιστα να το αντικαταστήσετε με ένα φλιτζάνι τσάι.

– Δεν πίνετε αρκετό νερό. Ο οργανισμός πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένος. Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα μπουκάλι νερό.

– Τρώτε τεράστιες ποσότητες τις ημέρες που γυμνάζεστε πολύ στο γυμναστήριο. Είναι σαν να παίρνετε ξανά τις θερμίδες που μόλις κάψατε.

– Προτιμήστε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και χαμηλές σε λιπαρά, που χορταίνουν χωρίς να παχαίνουν.

– Προσθέτετε αλάτι σε όλα τα φαγητά που τρώτε. Εκτός του ότι ανεβάζει την πίεση το αλάτι κάνει κατακράτηση “υγρών” με αποτέλεσμα να μη μειώνεται το βάρος σας.

– Τρώτε στο γραφείο παχυντικές τροφές. Μην ξεχνάτε να παίρνετε μαζί σας το τάπερ με το φαγητό σας και μην παρασύρεστε από συναδέλφους που τρώνε τα burger το ένα μετά το άλλο.