Σφουγγάτο με πατάτες και λουκάνικο…

Υλικά
1 κιλό μικρές πατάτες
1 μεγάλο ξιδάτο λουκάνικο Κρήτης
8 αυγά
Αλάτι και πιπέρι

Επιλέγουμε μικρές πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
Κόβουμε το λουκάνικο σε ψιλά κομμάτια. Βάζουμε λίγο λάδι στη φωτιά
και τηγανίζουμε το λουκάνικο. Το αφαιρούμε χωρίς να πετάξουμε το λάδι.
Προσθέτουμε και άλλο και τηγανίζουμε τις πατάτες. Όταν είναι έτοιμες,
προσπαθούμε να σουρώσουμε το λάδι, πετάμε ό,τι έχει μείνει στο τηγάνι
και ξαναβάζουμε μέσα τις πατάτες και τα λουκάνικα.
Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και φτιάχνουμε την ομελέτα,
προσπαθώντας να την βγάλουμε ολόκληρη σαν πίτα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...