Σταματήστε να τρώτε αυτές τις τροφές…

Σταματήστε να τρώτε αυτές τις τροφές…
Σύμφωνα με τις μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου, πολλές τροφές είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση καρκίνου, λόγω ουσιών που προστίθενται στα τρόφιμα, είτε από τον άνθρωπο, είτε από το περιβάλλον.
Γενικά, το 30% της εμφάνισης καρκίνου οφείλεται στο κάπνισμα, το 33% στα τρόφιμα, το 5% στην κληρονομικότητα, ενώ το υπόλοιπο 32% στις ακτινοβολίες, τους ιούς και τις ορμόνες

Δείτε τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγεται:

Σολωμός, ξιφίας, γαλέος, τόνοςΕπειδή τα ψάρια αυτά, περιέχουν υδράργυρο σε πολλές περιπτώσεις πάνω από τα επιτρεπτά όρια, ο οποίος συσσωρεύεται στον οργανισμό και προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο,το κεντρικό νευρικό σύστημα και είναι ύποπτος για καρκινογένεση.
Χρωστικές
Αποφεύγουμε τις χρωστικές, καθώς αποσύρθηκε η ερυθρά χρωστική Ε120 ή καρμίνες ή οποία ήταν ύποπτη για καρκινογενέσεις και προστίθεται σε τρόφιμα και αναψυκτικά για να τους δώσει εντονότερο κόκκινο χρώμα.
Πρέπει να παρατηρείται τις ετικέτες των τροφίμων και ιδιαίτερα των αναψυκτικών και δεν καταναλώνουμε εκείνες που περιέχουν πολλά Ε.
Νιτρώδη, Νιτρικά
Αυτά τα άλατα, προστίθενται για συντήρηση σε καπνιστά ψάρια, κρέατα, αλλαντικά κλπ.
Κονσέρβες
Στίς κονσέρβες υπάρχει μια επάλειψη για να μην έρχεται σε επαφή το μέταλλο με το τρόφιμο, το συγκεκριμένο επίχρισμα είναι μία πλαστική ουσία που ονομάζεται ΔιςΦαινόλη Α και προκαλεί βλάβες.
Κρεατικά στα κάρβουνα
Όταν το λίπος από τα κρεατνικά, στην υψηλή θερμοκρασία της φλόγας λιώνει αντιδρά με ανθρακούχες ενώσεις και σχηματίζει καρκινογόνες ουσίες που απορροφώνται από το κρέας.