Σε περίπτωση που έχετε περιέργεια- Η λίστα με τους πιο… προικισμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ…

Μπορεί το κίνημα #MeToo να έχει βοηθήσει κάπως στην καταπολέμηση του σεξισμού στο Χόλιγουντ για τις γυναίκες, όπως για τους άντρες τα πράγματα μάλλον πάνε από το κακό στο χειρότερο!

Μια ομάδα άνθρώπων παρακολούθησε 8.000 γυμνές σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες προκειμένου να συντάξει μια λίστα κατάταξης των σταρ με βάση το μέγεθος… του πέους τους.

Ο ιστότοπος Mr Man είναι το «σωστό μέρος» στο διαδίκτυο για όποιον ενδιαφέρεται να δει γυμνές σκηνές που έχουν γυρίσει σελέμπριτις στον κινηματογράφο. Μετά από απαίτηση πολλών φαν του ιστότοπου, οι συντάκτες του site αποφάσισαν να δημοσιεύσουν μια λίστα που κατατάσσει ορισμένους από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ με βάση το μέγεθος του μορίου τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα, οι σελέμπριτις κατατάσσονται σε ένα φάσμα που τους διαχωρίζει σε show-ers και grow-ers.

Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει άνδρες που δεν χρειάζεται να έχουν στύση για να επιδείξουν την έκταση των προσόντων τους, και η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει αυτούς που – τουλάχιστον… σε χαλαρή διάθεση – δεν εντυπωσιάζουν και τόσο.

Σύμφωνα πάντα με την γνώμη των συντακτών του ιστότοπου (που είναι αμφισβητήσιμη, αφού πολλοι σταρ χρησιμοποιούν body doubles για τις γυμνές τους σκηνές), ο Jude Law και ο Leonardo Di Caprio, αν και καρδιοκατακτητές, πλησιάζουν προς την «λιγότερο προικισμένη» πλευρά του φάσματος. Την ίδια μοίρα έχουν δύο ακόμη γόηδες, ο Tom Hardy και ο Shia LeBeouf.

Στην κορυφή των show-ers βρίσκεται ο γοητευτικός Michael Fassbender, που φαίνεται πως διαθέτει το μεγαλύτερο πέος στο Χόλιγουντ, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως.

Μαζί του, στην πλευρά των τυχερών, βρίσκονται οι Colin Farrell, Ewan McGregor, Robert Di Niro, Ben Affleck και Liam Neeson.

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...