Πως να κρατήσετε περισσότερο καιρό το make up σας…

Πως να κρατήσετε περισσότερο καιρό το make up σας…
Πολλές φορές προκειμένου να καλύψουμε κάποια ατέλεια χρησιμοποιούμε πολύ περισσότερο προϊόν από αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε, δημιουργώντας έτσι ένα μη φυσικό και υπερβολικό αποτέλεσμα κάλυψης που ουσιαστικά έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντί να κρύψει κάτι, του δίνει περισσότερη προσοχή.

Πέρα όμως από το αισθητικό αποτέλεσμα, που σίγουρα είναι το πιο σημαντικό, είναι και το οικονομικό. Διότι με αυτό τον τρόπο, ξοδεύουμε πολύ περισσότερο από το κανονικό προϊόν και επομένως χρειαζόσαστε πολύ πιο συχνά να αγοράσουμε καινούργιο.

Ακολουθώντας όμως ένα πολύ μικρό και απλό μυστικό, μπορείτε να κάνετε το makeup σας να διαρκέσει τουλάχιστον έναν χρόνο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε την φυσιολογική ποσότητα από την ενυδατική σας κρέμα και λίγες σταγόνες από το makeup σας, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια, πάρτε ένα σφουγγαράκι και εφαρμόστε αυτή την ποσότητα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ σας και καλύψτε τις ατέλειες, δημιουργώντας ένα πιο φυσικό και άψογο αποτέλεσμα.