Πρώτα ΔΙΑΒΑΣΤΕ και μετά αποπλανήστε το ταίρι σας στην παραλία…

Έχει νυχτώσει, είσαι ντυμένη ελαφριά και είσαι σε μια μαγική παραλία κάπου στο «πουθενά» με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένη. Φυσικά και θες να το εκμεταλλευτείς για να ολοκληρώσεις με ιδανικό τρόπο την ημέρα σου στις διακοπές σου και φυσικά να έχεις κάτι να θυμάσαι. Κάντο, αλλά πρόσεξε κάποια βασικά πράγματα.

Υπάρχει κίνδυνος να συλληφθείς

Από τη μαγική παραλία και το σεξ με το σύντροφό σου, το μόνο που δεν θα ήθελες θα ήταν να καταλήξεις σε κάποιο αστυνομικό τμήμα που είναι μικρότερο από περίπτερο. Ειδικά αν είναι Παρασκευή θα περάσετε και 3 βράδια στο κρατητήριο μέχρι να παρουσιαστείτε στον εισαγγελέα για να δώσετε τις εξηγήσεις σας-ποιες εξηγήσεις τώρα;;;;; Το σεξ στην παραλία θεωρείται «προσβολή δημοσίας αιδούς» και διώκεται ποινικά. Σιγουρέψου ότι είστε μόνο οι δυο σας στην παραλία.

Πρόσεξε την άμμο

Η προστριβή ακόμα και με την πιο μαλακή άμμος μπορεί να σου προκαλέσει οίδημα, φλεγμονή, κάψιμο, ερυθρότητα, και εξάνθημα στο αιδοίο σου. Πρόσεξε λοιπόν τα στριφογυρίσματα στην άμμο και προτιμότερο είναι να είσαι εσύ από επάνω. Παράλληλα η άμμος, αυξάνει και τις πιθανότητες να κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, όπως τα κονδυλώματα, οι μυκητιάσεις ακόμα και το AIDS.

Υπάρχουν έντομα

Σκνίπες, ψύλλοι ακόμα και κουνούπια έχουν πρόσβαση στην ευαίσθητη περιοχή και στη δική σου αλλά και του άντρα. Το δάγκωμα από ένα έντομο τόσο στο πέος όσο και στο αιδοίο προκαλούν τρομερή φαγούρα και χρειάζεται ειδική αλοιφή για να την αντιμετωπίσεις. Βεβαιώσου πως δεν περπατάει τίποτα εκεί που έχετε κάτσει.

Υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματιστείς

Είτε είσαι από επάνω είτε από κάτω, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις «αγριάδες». Αν η παραλία είναι με πέτρες δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε γιατί. Ακόμα και η μαλακή άμμος μπορεί να τραυματίσει όποιο είναι από κάτω καθώς το σώμα δεν έχει φυσιολογική στάση. Πρόσεξε λοιπόν τη μέση τη δική σου και του αγοριού σου.

ipop.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...