ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Η συνταγή που προστατεύει από καρδιά και καρκίνο…

Η συνταγή αυτή βοηθά στην αντιμετώπιση του καρκίνου ενώ έχει θετικά αποτελέσματα και για την καρδιά. Συγκεκριμένα καθαρίζει τις φλέβες, βοηθά την καρδιά, βελτιώνει την αντίσταση στη μόλυνση, πλένει το συκώτι, εξουδετερώνει καρδιακή ανεπάρκεια, και θεωρείται θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της εξέλιξης των επικίνδυνων συνθηκών.

Τα συστατικά είναι:
15 λεμόνια
400g φύτρο σιταριού
12 σκελίδες σκόρδο
400g καρύδια
1 κιλό ακατέργαστο βιολογικό μέλι

Η προετοιμασία:
Βάλτε το σιτάρι σε ένα καθαρό γυάλινο δοχείο, γεμίστε το με νερό, το σκεπάζουμε με γάζα και αφήστε το να σταθεί για 10-12 ώρες.
Έπειτα το φύτρο σιταριού που έχει γίνει το ξεπλένουμε μετά από μία ημέρα, τα φύτρα θα γίνουν στο 1-2mm. Σε ένα μηχάνημα με βάση το κρέας-κοπής, συνθλίβετε μαζί το σκόρδο, τα καρύδια και τα φύτρα. Αναμείξτε 5 λεμόνια με τις φλούδες τους και προσθέστε τα στο μείγμα.
Συμπιέστε το χυμό από τα άλλα 10 λεμόνια και προσθέστε το στο μείγμα, προσθέστε το μέλι. Αποθηκεύστε το μίγμα σε μια κανάτα και τοποθετήστε στο ψυγείο και θα είναι έτοιμο προς χρήση μετά από 3 ημέρες.

Tο φάρμακο θεραπεύει ολόκληρο το σώμα και όλες τις ασθένειες. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να το καταναλώσουν: Πάρτε 1-2 κουταλιές της σούπας 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα 3 φορές κάθε μέρα.