Ξεκινήστε τη μέρα σας με αυτά τα ροφήματα και απογειώστε την καθημερινότητα σας!

Ξεκινήστε τη μέρα σας με αυτά τα ροφήματα και απογειώστε την καθημερινότητα σας!

 
Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που αγαπούν τα φυσικά ροφήματα προκειμένου να φροντίζουν την ψυχική και σωματική τους υγεία; Αν ναι, τότε παρακάτω θα διαβάσετε τα 5 ροφήματα που μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά, χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με επιβλαβείς ουσίες και περιττές θερμίδες.

Χαμομήλι:
Μία ζεστή κούπα καθημερινά αρκεί να σας χαλαρώσει και να διώξει μακριά το στρες και επιπλέον αυτό το ρόφημα είναι μία σημαντική πηγή μαγνησίου.

Μέντα:
Σύμμαχος σε ποικίλα αναπνευστικά προβλήματα η μέντα έχει τη φήμη ότι «καθαρίζει» τους πνεύμονες γι’ αυτό και η χρήση της συνίσταται ιδιαίτερα στους καπνιστές. Καταπολεμά επίσης τη ναυτία.

Φύλλα Βατόμουρου:
Έχουν γεύση που θυμίζει μαύρο τσάι και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και ταυτόχρονα ένας πολύτιμος σύμμαχος για όλες τις γυναίκες αφού βοηθούν ιδιαίτερα στις ορμονικές διαταραχές. Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Πράσινο Τσάι:
Ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς της φύσης που βρίσκονται στο ντουλάπι μας είναι και το πράσινο τσάι. Εκτός από το ό,τι σας ηρεμεί, σαν βοηθάει να πείτε αντίο στην κατακράτηση υγρών, να ρυθμίσετε την πίεσή σας ακόμα και να προστατευτείτε από κάποιες μορφές κατάθλιψης.

Λευκό τσάι:
Διαθέτει πληθώρα αντιοξειδωτικών, γεγονός που σημαίνει ότι αποτελεί μια φυσική ασπίδα κατά της πρόωρης γήρανσης. Μειώνει τη χοληστερίνη, βοηθά στο να έχουμε υγιή και δυνατά κόκαλα κατά το πέρασμα του χρόνου και τονώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

 

ΠΗΓΗ: ladylike.gr