Νέα λύση για τα στραβά δόντια – Αόρατα «σιδεράκια»!

Το πιο σημαντικό μέρος του προσώπου μας είναι το χαμόγελο. Ένα όμορφο, ζεστό και ειλικρινές χαμόγελο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο πρόσωπό σας. Είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στην επαγγελματική, ένα ελκυστικό χαμόγελο σας προσδίδει χαρά και αυτοπεποίθηση, ενώ σας καθιστά φιλικό και γοητευτικό στους άλλους.
Έως και λίγα χρόνια νωρίτερα η παραδοσιακή μεθόδων ορθοδοντικής θεραπείας ήταν τα σιδεράκια. Εκτός από τα αισθητικά προβλήματα, τα σιδεράκια δημιουργούσαν και λειτουργικά προβλήματα όπως τραυματισμό χειλέων, αποχρωματισμό και σπασίματα δοντιών. Στον αντίποδα όλων των παραπάνω βρίσκεται η θεραπεία με αόρατους νάρθηκες.
Οι νάρθηκες αυτοί εφαρμόζουν απόλυτα στα δόντια, ασκώντας πάνω τους την απαραίτητη πίεση και μετακινώντας τα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Κάθε δύο εβδομάδες αλλάζετε τους νάρθηκες με τους επόμενους σε σειρά οι οποίοι συνεχίζουν την μετακίνηση των δοντιών σας.
Η θεραπεία με τους νάρθηκες είναι ανώδυνη και αισθητικά περνά απαρατήρητη. Δεν ενοχλούν καθόλου στην ομιλία, δεν τραυματίζουν τα χείλη και τη γλώσσα, μπαινοβγαίνουν σχετικά εύκολα διευκολύνοντας το φαγητό και το βούρτσισμα των δοντιών και επιτρέπουν την καλύτερη στοματική υγιεινή , αφού δεν υπάρχουν «σιδεράκια».
Οι αποτελεσματικοί νάρθηκες είναι οι INVISALIGN, φοριούνται για 21-22 ώρες το 24ωρο ενώ τους βγάζουμε στο φαγητό και το βούρτσισμα των δοντιών.