Κουλουράκια με κόκκινο κρασί

Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2/3 του φλιτζανιού καλαμποκέλαιο
1/2 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1 σφηνάκι κονιάκ
Ξύσμα πορτοκαλιού

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο μοσχάτο, ημίγλυκο

Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτουμε ένα-ένα τα υλικά και τελευταίο
το αλεύρι. Μπορεί να χρειαστούμε περισσότερο ή λιγότερο. Όταν η ζύμη
είναι έτοιμη, νιώθουμε να είναι εύπλαστη στα χέρια μας.
Πλάθουμε τα κουλουράκια, περίπου 35 κομμάτια, και ψήνουμε για 20 λεπτά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...