Θα πάθετε πραγματικό σοκ! Από τι φτιάχνονται τα ζελεδάκια… (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πάθετε πραγματικό σοκ! Από τι φτιάχνονται τα ζελεδάκια… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ένα… ωμό βίντεο που κυκλοφορεί τελευταία στο διαδίκτυο έχει γίνει viral, αφού δείχνει κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε δει και δεν είχαμε φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα.

Το βίντεο παρουσιάζει το πώς ακριβώς παράγεται η ζελατίνη, το βασικό συστατικό στα ζελέ, στην ζαχαροπλαστική, αλλά και στην μαγειρική. Συγκεκριμένα δείχνει με κάθε λεπτομέρεια όλη την διαδικασία που ακολουθείται μέχρι να φτάσει ένα γλυκό ζελεδάκι στο στόμα σας…

Το γραφικό αυτό βίντεο δείχνει ότι το άοσμο συστατικό της ζελατίνης παράγεται από το δέρμα γουρουνιών (!) και μάλιστα με τρόπο που θα σας κάνει να ανακατευτείτε στο στομάχι.

Εκτός από το δέρμα, χρησιμοποιούνται και τένοντες, σύνδεσμοι και οστά του ζώου για να δημιουργηθεί η ουσία που χρησιμοποιείται σε πολλά από τα αγαπημένα σας γλυκά.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε αρχικά από την Alina Kneepkens στο Facebook και έχει τίτλο “Ζελατίνη – η πραγματική ιστορία” (Gelatin – the Real Story). Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από επτά εκατομμύρια προβολές σε τρεις μέρες (!) και μια πολύ έντονη συζήτηση γύρω από το θέμα που παρουσιάζει.

Μάλιστα υπάρχουν ήδη σχεδόν 14.000 σχόλια στο βίντεο, το οποίο δείχνει τη διαδικασία παραγωγής ζελατίνης σε αντίστροφη διαδικασία.

Δείτε κι εσείς το βίντεο… αν αντέχετε!…

 

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=LRm-vBlX0ig
ΠΗΓΗ: iatropedia.gr