Η ελληνικής καταγωγής δερματολόγος του Hollywood αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα…

Anastasia Achilleos, η αγαπημένη facialist του Hollywood, είχε αναλάβει την περιποίηση της επιδερμίδας της Gwyneth Paltrow λίγο πριν παντρευτεί.

Αφού λοιπόν είδαμε τις φωτογραφίες του γάμου, δεν μπορούσαμε παρά να αναρωτηθούμε τι έκανε η Ελληνίδα δερματολόγος και η επιδερμίδα της νύφης ήταν τόσο λαμπερή και αψεγάδιαστη.

Όπως υποστηρίζει η Anastasia, το μυστικό βρίσκεται στο μασάζ προσώπου. «Στην πραγματικότητα η εφαρμογή του προϊόντος είναι πολύ πιο σημαντική από το ίδιο το προϊόν τις περισσότερες φορές», λέει. Μάς συμβουλεύει να απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα ασκώντας ελαφρά πίεση και κάνοντας ανοδικές κινήσεις από το πιγούνι μέχρι τους λοβούς των αφτιών. «Κάνοντας κυκλικές κινήσεις γύρω από το κόκαλο των ματιών, μπορείς να μειώσεις το πρήξιμο των ματιών πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι με κάποιο εργαλείο», υποστηρίζει.

Η Anastasia προτείνει να χρησιμοποιούμε ένα λαδάκι όταν κάνουμε το μασάζ προσώπου. «Για λάμψη τώρα το χειμώνα, κάνε μασάζ όσο βλέπεις τηλεόραση, όσο είσαι στο τηλέφωνο, πριν πας για ύπνο -μερικά λεπτά θα κάνουν τη διαφορά», προσθέτει.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...