Βελτιώστε την καθημερινότητα σας με αυτούς τους απλούς τρόπους!

Βελτιώστε την καθημερινότητα σας με αυτούς τους απλούς τρόπους!

 
Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους!
Πόσο ετών είσαι ; Δεν έχει σημασία , τι ρωτάω. Πόσες ταμπέλες σέρνεις σε κάθε σου βήμα, αυτό είναι που έχει σημασία. Είμαι χοντρή, είμαι κοντή, είμαι αδέξια, είμαι αποτυχημένη, έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση, πάντα αγχώνομαι, δεν μπορώ το ένα δεν μπορώ το άλλο, η ζωή πρέπει να είναι έτσι , η ζωή πρέπει να είναι αλλιώς, και η λίστα συνεχίζεται. Δες λίγο αυτή την επιγραφή: «Κάψε τις ταμπέλες » στην επόμενη έξοδο δεξιά.
Μπορείς να ξεκινήσεις να επιλέγεις από την αρχή. Να παίρνεις άλλες αποφάσεις. Να κάψεις τις ταμπέλες που έγιναν μεγαλύτερες από σένα και θόλωσαν την πραγματική εικόνα σου. Και αυτό θα είναι μαγικό. Ένας νέος τρόπος που θα σε οδηγήσει στο όμορφο άγνωστο. Πόσο σε φοβίζει αυτό; Πόσα ακόμα χρόνια θα αφήσεις αυτούς τους δαίμονες να κυριεύουν τη ζωή σου;
Πατάς ακόμη σε αυτή τη γη; Τέλεια! Δεν είναι ποτέ αργά να αρχίσεις ξανά από την αρχή. Βασικά ελπίζω να ξεκινάς κάθε μέρα από την αρχή. Και αν θέλεις να το κάνεις αυτό τότε θα χρειαστεί να θάψεις κάθε ιδέα που είχες μέχρι σήμερα για το πώς πρέπει να είναι η ζωή ή για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να είσαι εσύ. Διότι αν δεν έχεις φτάσει εκεί που θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου , μάλλον αυτές οι ιδέες ήταν το εμπόδιο.

Μην κάνεις πια εικασίες και προβλέψεις. Μην κρίνεις μόνο με τη λογική αν κάτι είναι σωστό ή όχι, μάθε πως θα σε κάνει να αισθάνεσαι αυτό που θεωρείς σωστό. Χαλάρωσε, άκουσε , νιώσε και ξεκίνα. Μάθε να ζεις τη ζωή σου αντί να είσαι θεατής και να αναρωτιέσαι ποια θα είναι άραγε η επόμενη σκηνή. Αν ξέρεις μέσα από την καρδιά σου ότι θέλεις να ξεκινήσεις από την αρχή , ότι θέλεις να κάψεις και να πετάξεις ότι σε κρατούσε πίσω , δεν έχει σημασία αν θα έχεις τα σωστά μέσα, το σωστό υπόβαθρο ή τα λεφτά για να το κάνεις. Αυτό που πια έχει σημασία είναι αν θα ξεκινήσεις κάποτε ή αν θα ξεκινήσεις σήμερα.

ΒΙΚΥ ΤΣΩΚΟΥ

«Life Coach Γυναικών»

Δείτε πληροφορίες για τη Βίκυ ΕΔΩ και ΕΔΩ.
ΠΗΓΗ: ladyslife.gr