Αυτό είναι το πιο φυσικό, ισχυρό αντιβιοτικό…

Αυτό είναι το πιο φυσικό αντιβιοτικό…
Το συγκεκριμένο τονωτικό φάρμακο καθαρισμού αποτέλεσε βασική επιλογή πολλών ανθρώπων. Η αντιβιοτική του σύσταση είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μπορεί να καταπολεμήσει τα gram-θετικών και gram-αρνητικών βακτηριδίων. Επιπλέον αποτελεί μια ισχυρή αντιική και αντιμυκητιακή λύση που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή της λέμφου. Στο παρελθόν έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους να αντιμετωπίσουν βακτηριακές, παρασιτικές και μυκητησιακές ασθένειες, με απόγειο την καταπολέμηση της πανούκλας. Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική συνταγή, ώστε να μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε από τα εκπληκτικά του αποτελέσματα.

Η συνταγή

Κατά τη διάρκεια της παρασκευής του φαρμάκου, συνιστάται η χρήση γαντιών, ειδικότερα στο σημείο του καθαρισμού των καυτερών πιπεριών.

1. Συστατικά:

24 ουγκιές / 700 ml μηλόξιδο (οργανικό)
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σκόρδο
¼ φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φρέσκες πιπεριές, τις πιο καυτερές που μπορείτε να βρείτε (φοράτε γάντια όταν καθαρίζετε τις πιπεριές)
¼ φλιτζάνι τζίντζερ, τριμμένο
2 κουταλιές της σούπας χρένο, τριμμένο
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κουρκούμη ή 2 κομμάτια ρίζα κουρκουμά
2. Προετοιμασία:

Αναδεύουμε όλα τα υλικά μαζί, δίχως το ξύδι.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα βάζο Mason.
Ρίχνουμε το μηλόξιδο , γεμίζοντας το βάζο μέχρι επάνω. Τα δύο τρίτα του βάζου θα πρέπει να αποτελούνται από ξηρά συστατικά, ενώ το υπόλοιπο θα πρέπει να έχει γεμίσει με το μηλόξιδο.
Κλείνουμε καλά και ανακινούμε.
Διατηρούμε το φάρμακο σε δροσερό και ξηρό μέρος για περίπου 2 εβδομάδες. Ανακινούμε το βάζο κάθε μέρα, ενώ είναι προτιμότερο να επαναλαμβάνουμε αρκετές φορές την ημέρα.
Μετά από δύο εβδομάδες σουρώνουμε το υγρό μέσα από μια γάζα και πιέζουμε καλά, ώστε το μείγμα να μπορέσει να απελευθερώσει τους χυμούς του.
Χρησιμοποιούμε το ξηρό μείγμα για να κάνουμε μερικά ωραία γεύματα.
Δεν είναι απαραίτητο να διατηρήσετε το τονωτικό στο ψυγείο σας, καθώς αυτό δεν χαλάει τόσο εύκολα.
Δοσολογία:
Να είστε προσεκτικοί, μιας και το τονωτικό έχει έντονη καυτερή γεύση!
Κάντε γαργάρα για λίγα δευτερόλεπτα πριν το καταπιείτε.
Ποτέ μην αραιώσετε το τονωτικό, καθώς κάτι τέτοιο θα μειώσει την επίδραση του.
Μια κουταλιά της σούπας κάθε μέρα είναι αρκετή για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και την καταπολέμηση του κρυολογήματος.
Αυξήστε σταδιακά τη δόση μέρα με τη μέρα μέχρι να μπορείτε να πίνετε ένα μικρό ποτήρι ανά ημέρα, κατά προτίμηση ένα ποτήρι του λικέρ.
Για τη θεραπεία πιο σοβαρών ασθενειών ή λοιμώξεων, καταναλώστε μια κουταλιά του φαρμάκου 5-6 φορές την ημέρα.
Αυτό το φυσικό τονωτικό είναι ασφαλές για τις εγκύους και τα παιδιά (χρησιμοποιείτε πάντα μικρές δόσεις), επειδή είναι φυσικό και ελεύθερο από τοξίνες.

Οφέλη για την υγεία:

Το Σκόρδο αποτελεί ένα φυσικό αντιβιοτικό με ισχυρή θεραπευτική δύναμη. Τα συμβατικά αντιβιοτικά εξαλείφουν τα βακτήρια με το σκόρδο να ακολουθεί την ίδια λογική. Επίσης όντας ισχυρός αντιμυκητιακός παράγοντας, το σκόρδο καταστρέφει αντιγόνους, παθογόνους, και επικίνδυνους μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες. Ώς εναλλακτική το κρεμμύδι έχει παρόμοια, αλλά ελαφρώς ηπιότερη δράση. Με αποτέλεσμα όταν συνδυάζονται να δημιουργούν ένα ισχυρό δίδυμο.

Το Χρένο είναι βοηθάει τα ιγμόρεια και τους πνεύμονες. Συγκεκριμένα ανοίγει τα κανάλια των κόλπων και τονώνει την κυκλοφορία, το σημείο όπου συνήθως εμφανίζονται τα κρυολογήματα και τη γρίπη.

Η Πιπερόριζα έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση, και είναι γνωστή ως ισχυρό διεγερτικό της κυκλοφορίας.

Οι Πιπεριές τσίλι είναι τα πιο ισχυρά κυκλοφοριακά διεγερτικά που έγιναν ποτέ γνωστά με αντιβιοτικές ιδιότητες.

Ο Κουρκουμάς είναι αναγνωρισμένο ως το πιο ισχυρό μπαχαρικό από εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας. Καθαρίζει τις μολύνσεις και μειώνει τις φλεγμονές ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη του καρκίνου και αποτρέπει την άνοια. Επιπλέον συνηθίζεται να τον χρησιμοποιούν για τη θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις.

Το Μηλόξιδο ήταν μία από τις μόνο δύο φυσικές θεραπείες του Ιπποκράτη, πατέρα της ιατρικής, που χρησιμοποιούσε, μαζί με το μέλι. Βουθώντας στην πρόληψη ασβεστίου το μηλόξιδο διεγείρει την εξαγωγή ασβεστίου από τα τρόφιμα που συνδυάζονται με αυτό.