Αυτά είναι τα τρόφιμα που καταστρέφονται στην κατάψυξη…

Η βαθιά ψύξη χρησιμοποιείται κατά κόρον σε κάποια τρόφιμα και μας βοηθά να τα διατηρούμε για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους. Ωστόσο κάποια τρόφιμα δεν αντέχουν στις θερμοκρασίες αυτές κι έτσι αν τα βάλουμε στην κατάψυξη γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη είναι τα εξής:
– τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
– αβγά
– τηγανητά
– καφές
– μαγειρεμένα ζυμαρικά
– σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
– αβοκάντο
– πατάτες