Τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ που κάνουμε στο ΜΠΑΝΙΟ! Δώστε σημασία και θα αλλάξει η ζωή σας…

2693

Τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ που κάνουμε στο ΜΠΑΝΙΟ! Δώστε σημασία και θα αλλάξει η ζωή σας…

Το έχεις σίγουρα ακούσει: Το βραδινό ντους είναι ιδανικό για να χαλαρώσεις μετά από μια τρελή μέρα και να κοιμηθείς σα πουλάκι. Αν, ωστόσο, το δοκιμάζεις αλλά δε βλέπεις τόσο τρελά οφέλη, τσέκαρε μήπως κάνεις τα παρακάτω δύο λάθη.

#1. 5 λεπτάκια, καλά είναι
Το μπάνιο μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς ευκολότερα. Το ντους για να καταφέρει να «πιάσει» αυτή την απόδοση, χρειάζεται να διαρκεί περίπου 20 λεπτά! Μπες, λοιπόν, και άφησε το καυτό νερό να τρέχει, χωρίς να κοιτάς το ρολόι.
#2. Από τη μπανιέρα στο κρεβάτι

Συνηθίζεις να κάνεις μπάνιο ή ντους, αμέσως πριν κοιμηθείς; Λάθος! Αυτό μπορεί να μη σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Και εξηγούμαστε: όλη μέρα το σώμα μας έχει υψηλή θερμοκρασία και όσο περνάνε οι ώρες αρχίζει να μειώνεται. Το σώμα δροσίζεται και αυτό είναι σημάδι ότι η ώρα του ύπνου πλησιάζει. Ένα καυτό μπάνιο ή ντους μπορεί να μπερδέψει τον οργανισμό σου και να αρχίζεις να νιώθεις γεμάτη ενέργεια μέχρι και έτοιμη να γράψεις παρουσίαση! Ωστόσο, σε λίγο θα αρχίσει να επανέρχεται και να νυστάζεις.

Γι’ αυτό, επειδή το θέμα μας είναι η χαλάρωση και όχι οι υπερωρίες, δώσε χρόνο στο σώμα σου να επανέρθει και μη πας απευθείας από το μπάνιο στο κρεβάτι. Μια με μιάμιση ώρα πριν τον ύπνο κάνε το ντουζάκι σου. Αφού στεγνώσεις και χαλαρώσεις, πέσε και θα δεις, θα κοιμηθείς σα πουλάκι!

allyou.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...