Μην κάνετε ΞΑΝΑ αυτό το ΛΑΘΟΣ! ΠΟΤΕ μη χρησιμοποείτε ΠΙΡΟΥΝΙ με το ΚΡΕΑΣ…

304

Μην κάνετε ΞΑΝΑ αυτό το ΛΑΘΟΣ! ΠΟΤΕ μη χρησιμοποείτε ΠΙΡΟΥΝΙ με το ΚΡΕΑΣ…

Όταν μαγειρεύουμε κρέας στην κατσαρόλα συνήθως το τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν έχει ψηθεί. Λάθος! Γιατί;
Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.

Ομάδα neadiatrofis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...