Ψαρόσουπα κακκαβιά…

ΥΛΙΚΑ
-1 Χριστόψαρο
-1 Σκορπιό ψάρι
-1 Πέρκα
-1 Μπακαλιαράκι
-1 Χελιδονόψαρο
-Μισό σέλινο χόρτο και βολβός ψιλοκομμένο
-4 Καρότα κομμένα ροδέλες
-1 Μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο ροδέλες
-7-8 Κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο
-1 Μεγάλο φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-1 Μικρό φλιτζάνι λευκό κρασί
-1 Σκελίδα σκόρδο
-Αλάτι, πιπέρι, εστραγκόν (ελάχιστο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στη μεγαλύτερη κατσαρόλα μας ρίχνουμε όλο το ελαιόλαδο, αρκετό νερό, τα καρότα, το σέλινο και τα βράζουμε περίπου 5 λεπτά.
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα ψάρια, και τα βράζουμε άλλα 5 λεπτά.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα ψάρια, αφού τα έχουμε καθαρίσει καλά, μέσα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά λίγο και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για περίπου μισή ώρα.
Στο σερβίρισμα τα βάζουμε χώρια τα ψάρια από τη σούπα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ