Φιληθείτε ξανά και ξανά! ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ…

Φιληθείτε ξανά και ξανά! ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ…

 

 

Γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν φιλιόμασταν για…θεραπευτικούς λόγους αλλά να που κάνει καλό και στην υγεία μας εκτός απο την σχέση μας και ψυχική ηρεμία μας.

Το φίλημα μειώνει το άγχος και έχει παρόμοια οφέλη με τον διαλογισμό. Ένα φιλί διαρκείας ενεργοποιεί τους μύες του προσώπου και ούτε λίγο ούτε πολύ τους γυμνάζει, συμβάλλοντας στη νεότητα της όψης.Με τα φιλιά διαστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία και οι αρτηρίες, κάτι το οποίο βοηθά στο να μειωθεί η αρτηριακή πίεση.

Τα χείλη είναι γεμάτα αισθητήρες που λειτουργούν εντατικά στέλνοντας μηνύματα και πληροφορίες στον εγκέφαλο.

Κουρασμένες , με πονοκέφαλο,νεύρα και πόνο στη μέση μετά από μια κουραστική μέρα; Σβουρίξτε δυοφιλιά σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και αφήστε στην άκρη τα παυσίπονα! Ανταλλάσσουμε κατά μέσο όρο 9 ml νερού, 0,7 mg πρωτεΐνης, 0,18mg των οργανικών συστατικών, 0,71mg διαφόρων λιπών και 0,45mg χλωριούχου νατρίου όταν φιλιόμαστε στα χείλη.Τα ζευγάρια μπορούν να κάψουν μεταξύ 2 και 26 θερμίδες ανά λεπτό, ενώ φιλιούνται και μπορεί να χρησιμοποιήσουν έως και 30 μύες.

Το φιλί βοηθάει τους συντρόφους να ανταλλάξουν βακτήρια, θωρακίζοντας έτσι το ανοσοποιητικό τους σύστημα, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν ευκολότερα τις ασθένειες.

Μετά από ένα παθιασμένο φιλί, οι ερευνητές βρήκαν ότι η ποσότητα των προβιοτικών βακτηρίων στο στόμα του άλλου συντρόφου είχε τριπλασιαστεί, ενώ υπολόγισαν ότι παράλληλα είχαν μεταφερθεί 80 εκατομμύρια μικροοργανισμοί.

ΠΗΓΗ: ladyslife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ