Σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου: τι πρέπει να προσέξετε…

Σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου: τι πρέπει να προσέξετε…

 

 

Είναι αυτές οι δύσκολες μέρες του μήνα, που τελικά για σένα δεν αποδεικνύονται και τόσο δύσκολες καθώς δεν πονάς. Επιπλέον ο σύντροφός σου και εσύ νιώθετε άνετα να κάνετε σεξ. Απλά υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό είναι να έχεις υπόψιν σου!

Τι πρέπει να γνωρίζεις:
#1 Δεν απαγορεύεται ιατρικά:
Οκ, ο γυναικολόγος σου δεν θα στο συνιστούσε αλλά δεν το απαγορεύει κι όλας! Από ιατρικής άποψης το σεξ στην περίοδο είναι απολύτως φυσιολογικό, αρκεί να είστε πρόθυμοι και οι δύο να το κάνετε.
#2 Δεν κόβεται η περίοδος μετά το σεξ:
Μπορεί για μισή με μια ημέρα μετά τη σεξουαλική επαφή να διακοπεί για λίγο η έντονη ροή αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χαλάσει ο κύκλος σου.
#3 Πάντα με προφυλακτικό:
Ακόμα και αν δεν συνηθίζετε να φοράτε προφυλακτικό, εκείνες τις ημέρες είναι απαραίτητο! Το αίμα ευνοεί τις μυκητιάσεις και τις μολύνσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σταματάνε με κάποιο μαγικό τρόπο να υπάρχουν πιθανότητες να κολλήσεις κάποιο ΣΜΝ ή ακόμα και να μείνεις έγκυος.

#4 Μεγαλύτερη ευχαρίστηση:
Τις ημέρες της περιόδου, οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία λόγω των ορμονών. Διώξε κάθε ταμπού και δοκίμασε να κάνεις σεξ εκείνες τις ημέρες και σίγουρα θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο απ’ ότι συνήθως…
#5 Τα νεύρα εξαφανίζονται:
Τα γνωστά «νεύρα περιόδου» κάνουν φτερά μετά από ένα καλό σεξ! Ξέχνα τη μιζέρια, το κλάμα, τα νεύρα, τη γκρίνια και ρίξε στο κρεβάτι τον παρτενέρ σου για να φέρεις σε μια ισορροπία τις ορμόνες αλλά και τη διάθεσή σου!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ