Σας λείπει η όρεξη για «παιχνίδια»; 10 τροφές που θα σας ανεβάσουν την λίμπιντο και όχι μόνο!

Σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν πολλά τρόφιμα που σας ανεβάζουν.. τη διάθεση.
Η κατανάλωσή συγκεκριμένων τροφών αυξάνουν τη λίμπιντο και υπόσχονται καλύτερες ερωτικές επιδόσεις. Οι τροφές είναι οι εξής:
Σπαράγγια
Το φολικό οξύ του συμπλέγματος των βιταμινών Β που περιέχουν, κοινώς η βιταμίνη Β9, αυξάνει τα επίπεδα ισταμίνης στο αίμα. Η ισταμίνη είναι υπεύθυνη για τις σεξουαλικές ορμές και αυξημένες επιδόσεις.
Αβοκάντο
Το Αβοκάντο περιέχει ποτάσιο και φολικό οξύ. Το πρώτο διεγείρει την ερωτική επιθυμία και το δεύτερο σας προσφέρει ενέργεια για ότι θελήσετε να κάνετε.
Καυτερές πιπεριές / τσίλι
Αυτό το λαχανικό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που βοηθά στην ώθηση που θέλετε, ενώ βοηθά και στην έγκριση ενδορφίνης η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πολύ πιο όμορφα, με ανεβασμένη διάθεση.
Καρπούζι
Το καρπούζι χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος ειδικά στα σημεία που το έχουν περισσότερο ανάγκη οι άντρες. Αυτό γίνεται γιατί περιέχει το αμινοξύ και κιτρουλίνη.
Σέλερι
Το σέλερι συνιστάται να τρώγεται ωμό από τους άντρες καθώς με αυτό τον τρόπο αυξάνονται πιο εύκολα τα επίπεδα της ανδροστερόνης. Είναι η ορμόνη που κάνουν τις γυναίκες να «τρελαίνονται».
Στρείδια
Περιέχουν όχι μία αλλά τρεις αφροδισιακές δράσεις. Πρώτον, ο ψευδάργυρος που περιέχουν αυξάνει τη λίμπιντο αφού ανεβαίνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης, δεύτερον περιέχουν ντοπαμίνη που δίνει το αίσθημα της απόλαυσης και τρίτον κάποιοι θεωρούν πως η γλιστερή υφή των στρειδιών είναι ερωτική.
Αυγά
Τα αυγά θεωρούνται ένα από τα καλύτερα αφροδισιακά και προτείνονται ειδικά για τις μακροχρόνιες σχέσεις. Τα αυγουλάκια λοιπόν είναι πλούσια σε βιταμίνες Β6 και Β5 οι οποίες διατηρούν φυσιολογικά και σε ισορροπία τα επίπεδα των ορμονών, και μειώνουν το στρες.
Σοκολάτα
Φάτε μαζί τη σύντροφό σας μία σοκολατίτσα καθώς περιέχει φαινυλεθυλαμίνη, ένα συστατικό που μιμείται το αίσθημα που έχουν οι ερωτευμένοι
Κρασί
Έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που καταναλώνουν κρασί έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία. Για αυτό λοιπόν πιείτε ένα κρασάκι μαζί με τη σύντροφό και σίγουρα θα περάσετε καλά μετά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ