ΠΡΟΣΟΧΗ! Πως θα στολίσουμε το σπίτι για να ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ τα μικρά παιδιά…

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πως θα στολίσουμε το σπίτι για να ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ τα μικρά παιδιά…

 

 

αμία απο εμάς δεν χαίρεται τα Χριστούγεννα όσο τα μικρά ζουζουνάκια και εμείς χρειάζεται να δείξουμε λίγη παραπάνω προσοχή και προνοητικότητα ώστε να είναι το στολισμένο μας σπίτι ασφαλές για τα παιδιά. Η ηλικία του παιδιού μας είναι αυτή που θα καθορίσει την επιλογή του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας αυτές τις γιορτές.

Αν έχουμε μωρό που δεν μπουσουλάει ή νήπιο μεγαλύτερο από 3-4 ετών, μπορούμε να στολίσουμε το δέντρο μας όπως συνηθίζαμε. Αν όμως έχουμε ένα μωρό που μπουσουλάει ή στηρίζεται όρθιο στα έπιπλα ή ένα μικρό νήπιο, τότε η πιο ασφαλής επιλογή είναι ένα μικρό δέντρο που θα τοποθετήσουμε κάπου ψηλά,ιδανικό είναι το δέντρο που κρεμιέται απο το ταβάνι.Δεν το έχεις δει?Χάνεις!Οτι πρέπει για να παθαίνεις καθημερινή ναυτία. Καλό είναι επίσης να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα καλώδια απο τα φωτάκια, να μην τα αφήσουμε ελεύθερα στο πάτωμα αλλά να τα κρύψουμε πίσω από κάποιο βαρύ έπιπλο.

Ένα τραπεζάκι γεμάτο με στολίδια, γυαλιστερά και εντυπωσιακά, δεν μπορεί να μην τραβήξει την προσοχή του! Αν τα γιορτινά διακοσμητικά που έχουμε είναι άθραυστα έχει καλώς,αλλιώς καλύτερα θα ήταν να τα τοποθετήσουμε σε κάποιο ψηλότερο σημείο όπου δεν θα έχει πρόσβαση.Όταν έχουμε μικρά παιδιά, είναι προτιμότερο τα στολίδια του δέντρου μας να είναι από άθραυστο υλικό και χωρίς μικρά διακοσμητικά.

ΠΗΓΗ: ladyslife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ