Προσοχη! ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΝΙΑ! Οι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ δίαιτες…

Προσοχη! ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΝΙΑ! Οι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ δίαιτες…

 

 

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος άραγε προκειμένου να χάσει κιλά; Μα μέχρι τη δίαιτα του πιρουνιού! Ναι ναι δεν διάβασες λάθος! Υπάρχει δίαιτα του πιρουνιού, η δίαιτα της ωραίας κοιμωμένης, η παιδική δίαιτα και άλλες ακόμα περίεργες δίαιτες που προτείνονται για να χάσεις βάρος!

Η δίαιτα του πιρουνιού

Άλλη μία δημοφιλής δίαιτα στη Γαλλία – μα νόμιζα ότι οι Γαλλίδες είναι κομψές χωρίς προσπάθεια! Ο κανόνας λέει ότι επιτρέπεται να τρως μόνο ό,τι έχει παρασκευαστεί και είναι δυνατόν να φαγωθεί μόνο με ένα πιρούνι. Οπότε κομμένες οι σάλτσες, τα ντιπ, οι σούπες… Τι γίνεται με το γουρουνόπουλο; Με τους χυμούς;

H παιδική δίαιτα

Γι’ αυτή φταίνε οι Αμερικανοί. Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε ότι την έχει δοκιμάσει και είναι ικανοποιημένη. Για να αδυνατίσεις, τρως φαγητά που είναι για βρέφη, δηλαδή κρέμες και πολτοποιημένα φρούτα από βαζάκια. Έτσι τρως και λίγο, τρως και υγιεινά (ορίστε;)

Η δίαιτα της Ωραίας Κοιμωμένης

Όταν κοιμάσαι, δεν τρως, σωστά; Οπότε το κόλπο είναι να κοιμάσαι για καμία εβδομάδα και να ξυπνήσεις λεπτός και φρέσκος. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αδύνατον να κοιμάσαι συνεχόμενα για εφτά μέρες, οπότε αναγκαστικά πρέπει να σε ναρκώσουν. Μπορεί να ξυπνάς πιο αδύνατος, αλλά κι έτοιμος για νοσοκομείο.

Και για το τέλος, το καλύτερο: η Σκουληκοδίαιτα

Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες δίαιτες, με αφετηρία στις αρχές του 20ου αιώνα. Αγοράζεις ένα αβγό αυτού του σκουληκιού που ζει στο στομάχι (ταινία) και αποκτάς έτσι ένα κατοικίδιο που είναι και χρήσιμο, αφού τρώει το φαγητό σου (στην κυριολεξία) κι εσύ παραμένεις αδύνατος, σα να έχεις ταινία, μόνο που έχεις. Προσέξτε τη λεπτομέρεια: το αβγό το αγοράζεις. Αυτή η παρανοϊκή ιδέα παρουσιάστηκε στο σόου της Τάιρα Μπανκς και κατάφερε να ανανεώσει το ενδιαφέρον γι’ αυτή την πρακτική. Εγώ προτείνω κι ένα ταξίδι στην Αφρική χωρίς εμβόλια, θα αδυνατίσεις σίγουρα και θα κάνει και τη βόλτα σου.

ΠΗΓΗ: Youweekly

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ