Πιείτε ΤΩΡΑ έναν ΕΛΛΗΝΙΚΟ καφέ και θα πάθετε πλάκα με τα οφέλη του…

Πιείτε ΤΩΡΑ έναν ΕΛΛΗΝΙΚΟ καφέ και θα πάθετε πλάκα με τα οφέλη του…

Δεν είναι μόνο ένα απολαυστικό ρόφημα, αλλά κάνει καλό και στην υγεία μας! Ο λόγος για τον ελληνικό καφέ που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας. Ας δούμε μερικά από αυτά.

Αν ακολουθούμε κάποια δίαιτα είναι το κατάλληλο ρόφημα, ειδικά αν τον πίνουμε σκέτο, αφού άλλοι καφέδες που πίνονται με περισσότερη ζάχαρη ή με γάλα προσθέτουν επιπλέον θερμίδες.

Περιέχει σημαντικά υψηλά ποσά αντιοξειδωτικών συστατικών που θωρακίζουν τον οργανισμό απέναντι στο στρες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Προστατεύει τα αγγεία. Σε μελέτη της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών που έγινε σε κατοίκους της Ικαρίας ηλικίας 65 έως 100 ετών, σύμφωνα με τα neadiatrofis.gr, βρέθηκε ότι όσοι έκαναν μέτρια κατανάλωση ελληνικού καφέ (ένα με δύο φλιτζανάκια την ημέρα), είχαν την καλύτερη αρτηριακή υγεία, με τα αγγεία τους να συμπεριφέρονται σαν αυτά των νέων ανθρώπων. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι ορισμένα συστατικά του, όπως τα αντιοξειδωτικά, πιθανώς να βελτιώνουν την αρτηριακή λειτουργία, αυξάνοντας την ικανότητα του οργανισμού να προσλαμβάνει μονοξείδιο του αζώτου, που είναι μειωμένη στους ασθενείς με υπέρταση.

Διευκολύνει τον μεταβολισμό και βοηθάει τη διαδικασία της πέψης.

altsantiri.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ