Κοιτάξτε καλά το ΠΑΓΩΤΟ που κρατάτε! Μπορεί να οδηγήσει σε ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ…

Κοιτάξτε καλά το ΠΑΓΩΤΟ που κρατάτε! Μπορεί να οδηγήσει σε ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ…

Το παγωτό λιώνει περίπου στους -0,5 °C και, όταν το κάνει, επιβλαβή βακτήρια, όπως το Listeria monocytogenes, αναπτύσσονται ραγδαία στο ζαχαρούχο περιβάλλον. Η δηλητηρίαση από λιωμένα παγωτά που έχουν ξαναπαγώσει είναι πολύ συχνή, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού,το πιθανότερο είναι να έχεις ζήσει το έργο…..

Εάν αγοράζετε παγωτά από τοπικά καταστήματα, είναι πιο πιθανό να συναντήσετε περιπτώσεις, όπου έχουν εκ νέου καταψυχθεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πολλά μικρά καταστήματα δεν έχουν γεννήτριες με αποτέλεσμα, αν υπάρχει μια διακοπή ρεύματος στην περιοχή σας, τα παγωτά στα ψυγεία τους να έχουν λιώσει και να έχουν ψυχθεί εκ νέου, όταν επανέλθει το ρεύμα όπως διαβάζουμε στο www.minusforty.com
αλλά και αναλ’ογως στο blog.theorganic.life.

Τα παγωτά πρέπει να έχουν απόσταση από άλλα αντικείμενα μέσα στην κατάψυξη, επιτρέποντας κάποια ροή του αέρα κάτω και πάνω από κάθε ράφι και εάν και τα παγωτά μπορούν να αποθηκευτεί για έως και τέσσερις μήνες, οι κυμαινόμενες θερμοκρασίες από το άνοιγμα και το κλείσιμο του ψυγείου μπορούν να επηρεάσουν το προϊόν.

ladyslife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ