Επιτέλους… Δείτε την ζημιά που προκαλεί η Coca Cola!!!

5 λόγοι για τους οποίους η Coca Cola είναι επιζήμια για την υγεία

Οι άνθρωποι που προσέχουν τη διατροφή τους και παρακολουθούν τι τρώνε και τι πίνουν, ασφαλώς θα γνωρίζουν ότι πρέπει να αποφεύγουν τη μεγάλη κατανάλωση της Coca Cola. Αυτή είναι η συμβουλή που χωρίς αμφιβολία θα δώσει ο γιατρός.

Οι χημικές ουσίες και η ζάχαρη που περιέχονται στα ανθρακούχα ποτά καταστρέφουν την υγεία μας. Όμως είναι μία κακή συνήθεια και είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτή. Μην πίνετε Coca Cola αν θέλετε να μείνετε υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση.

Τι κακό κάνουν τα ποτά αυτά.

1. Χαλασμένα δόντια
Η τερηδόνα εμφανίζεται όταν καταναλώνουμε πάρα πολλά ζαχαρούχα και όξινα τρόφιμα και ποτά. Η coca cola δεν αποτελεί εξαίρεση. Περιέχει και τα δύο αυτά συστατικά που καταστρέφουν το σμάλτο. Ο οδοντίατρος είναι ακριβός! Καλό είναι να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά την κατανάλωση αναψυκτικών, αλλά η πιο έξυπνη επιλογή είναι να τα αποφεύγετε και να πίνετε άφθονο νερό.

2. Κίνδυνος διαβήτη
Οι υδατάνθρακες είναι ένα άλλο όνομα για τα σάκχαρα. Τα περισσότερα τρόφιμα περιέχουν πολλούς υδατάνθρακες. Προσθέτοντας λοιπόν και αναψυκτικά κάνει το πρόβλημα χειρότερο. Χρειάζονται μόνο 20 λεπτά για να αυξηθεί το σάκχαρο στο αίμα. Η θεραπεία του διαβήτη είναι δύσκολη, έτσι είναι καλύτερα να αποφεύγουμε όλες αυτές τις μάρκες των αναψυκτικών μαζί βέβαια με την coca cola.

3. Κακός μεταβολισμός
Μην εμπιστεύεστε τις διαφημίσεις, όπου θα δείτε διάσημους αθλητές να πίνουν coca cola μετά την προπόνηση. Θα καταλήξετε να παίρνετε κιλά απλώς και μόνο από το ποτό, επειδή τα ζαχαρούχα αναψυκτικά επιβραδύνουν το μεταβολισμό και το σώμα δεν καίει αποτελεσματικά το λίπος. Αντίθετα πίνετε άφθονο νερό.

4. Η ασπαρτάμη επηρεάζει τα εσωτερικά όργανα.
Η ασπαρτάμη είναι ακόμη υπό μελέτη. Είναι γνωστό ότι προκαλεί πολλά προβλήματα. Δεν έχει σημασία ποιο είδος της coca cola προτιμάτε, κάνετε κακό στον οργανισμό σας.

5. Επηρεάζει τη γονιμότητα.
Η τακτική κατανάλωση της μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην αναπαραγωγή. Οι χημικές ουσίες που τα περισσότερα ανθρακούχα ποτά περιέχουν κάνουν κακό στα όργανα που είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή. Οι μανιώδεις λάτρεις των ποτών αυτών, μάλλον πρέπει να σκεφτούν τα κακά αυτά αποτελέσματα.

Αν μία φορά στο τόσο τρελαίνεστε να πιείτε ένα ποτήρι παγωμένο αναψυκτικό είναι εντάξει. Αλλά προσέξτε πολύ την τακτική τους κατανάλωση. Μόνο κακό θα σας κάνει.

diet4me.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ