ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ! Έκτακτη ανακοίνωση προειδοποιεί για γιατρούς- «μαϊμού»!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ! Έκτακτη ανακοίνωση προειδοποιεί για γιατρούς- «μαϊμού»!
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής (ΟΣΑ) ξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί το κοινό να μην εμπιστεύεται «ασφαλιστικά» προγράμματα που προσφέρουν χαμηλή συμμετοχή σε οδοντίατρους.
Η ανακοίνωση τονίζει ότι: «Η οικονομική κρίση, η παντελής έλλειψη κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους της πολιτείας για τις οδοντιατρικές υπηρεσίες και η αναζήτηση από τους ασθενείς οικονομικών λύσεων για την αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων τους, έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη δράση κερδοσκοπικών – επιχειρηματικών συμφερόντων και μάλιστα εκτός του χώρου της υγείας.
Εφιστούμε την προσοχή του κοινού ως προς την αξιοπιστία των εν λόγω προγραμμάτων, την δυνατότητα υλοποίησης τους και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εκπτώσεις στις συνθήκες παροχής υπηρεσιών, στην ποιότητα και στην ασφάλεια δεν είναι αποδεκτές διότι η στοματική υγεία συνδέεται και με την συνολική υγεία του ατόμου. Η χαμηλή τιμή, ιδίως κάτω του κόστους, μπορεί να φαντάζει ελκυστική, συχνά όμως, οδηγεί σε ιδιαίτερα δαπανηρές λύσεις για την αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ