Γιατί κάνουμε μαύρους κύκλους και γιατί μυρίζει η αναπνοή μας;

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα δημιουργούνται στον άνθρωπο όταν ξυπνάει για την αναπνοή που μυρίζει όπως και για την δημιουργία μαύρων κύκλων.

Μάθε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά!

Σύμφωνα με τους ειδικούς λένε πως: «Οι μαύροι κύκλοι είναι πιθανό να ευθύνονται επειδή δεν πίνουμε νερό. Όταν είστε αφυδατωμένοι, το υποκείμενο στρώμα του δέρματος, το δέρμα, είναι λιγότερο παχύ, έτσι ώστε τα στρώματα από κάτω να γίνονται πιο ορατά.

Όταν είστε κουρασμένοι, μπορεί επίσης να τρίβετε τα μάτια σας περισσότερο, πράγμα που μπορεί να ερεθίσει το δέρμα από κάτω. Δεν είναι λίγοι άνθρωποι που διαπιστώνουν, ότι οι κύκλοι τους φαίνονται χειρότερα, καθώς γερνούν και χάνουν κολλαγόνο και λίπος από γύρω από τα μάτια. Η περιοχή γίνεται πιο κοίλη, έτσι ώστε το φως δεν αντικατοπτρίζει, δίνοντας ένα γκρίζο αποτέλεσμα.»

Αυτή η ξινή και η πικρή γεύση στο στόμα μας που προκαλείται το πρωί οφείλεται στην ξηρασία του στόματος όπως εξηγούν ειδικοί : «Υπάρχει λιγότερη παραγωγή σάλιου τη διάρκεια της νύχτας γιατί το σάλιο συνήθως απελευθερώνεται σε απόκριση προς τα τρόφιμα για να βοηθήσει τη διάσπαση τους.

Αυτό, σε συνδυασμό με τον ύπνο με ανοιχτό το στόμα, που πολλοί από εμάς κάνουμε, οδηγεί σε ξηρότητα». Η οσμή προκαλείται από τις ενώσεις που περιέχουν θείο που παράγονται από τα βακτήρια στο στόμα. «Όταν μένουν τροφές στα δόντια, το κάπνισμα και το κόμμι ασθένεια μπορούν όλα να συμβάλλουν στην επιτάχυνση βακτηριδίων στο στόμα καθώς υπερισχύει το θείο και κάνει πιο βρωμερή την αναπνοή μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ