Βγείτε το Σαββατόβραδο και χάστε κιλά! Η δίαιτα που θα σας διασκεδάσει…

Βγείτε το Σαββατόβραδο και χάστε κιλά! Η δίαιτα που θα σας διασκεδάσει…

 

 
Τέρμα πια οι “ξενέρωτες” δίαιτες … ξεκινάμε σφηνάκια τεκίλας !

Δίαιτα ; Τώρα πια δεν είναι βάσανο ! Ξέχνα τις δίαιτες που σου απαγορεύουν τα πάντα. Ξέχνα τις δίαιτες που δε σου επιτρέπουν να φας, που δε σου επιτρέπουν να πιεις αλκοόλ τα σαββατόβραδα που βγαίνεις. Η λύση ; … ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΤΕΚΙΛΕΣ !

Καμία δίαιτα στα χρονικά δεν επιτρέπει την κατανάλωση αλκοόλ, εκτός ίσως από ένα ποτηράκι κρασί (κόκκινο) την κάθε ημέρα ! Η δίαιτα της τεκίλας ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα.

Μπορείς να κάνεις τη δίαιτα της τεκίλας τώρα για να χάσεις τα κιλά των γιορτών ή το καλοκαίρι για να αποκτήσεις το τέλειο σώμα διασκεδάζοντας παράλληλα …

Το φυτό αγαύη, η τεκίλα και … η σχέση τους με το αδυνάτισμα !

Η τεκίλα δημιουργείται από το φυτό αγαύη. Από τη λεγόμενη μπλε Αγαύη (που φύεται στις ερήμους του Μεξικού) δημιουργείται και το παγκοσμίως γνωστό ποτό τεκίλα.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες Μεξικανών ερευνητών, η αγαύη και κατά συνέπεια και η τεκίλα, όταν καταναλώνονται σε σωστή ποσότητα μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση διαβήτη αλλά και την εμφάνιση οστεοπόρωσης !

Μπορεί λοιπόν να ακούγεται παράδοξο και σοκαριστικό, αλλά ένα σφηνάκι τεκίλα όχι μόνο θα σου φτιάξει τη διάθεση αλλά θα ευεργετήσει και την υγεία σου !

(!!!) : Σύμφωνα με μια ακόμα σημαντική έρευνα του ACS (American Chemical Society), τα σάκχαρα που υπάρχουν στο φυτό της αγαύης από το οποίο δημιουργείται όπως προαναφέραμε η τεκίλα, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη μείωση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα. Κάτι τέτοιο φυσικά είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2, αλλά και για υπέρβαρα άτομα που προσπαθούν να μειώσουν το σωματικό τους βάρος !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν και γλυκό το σιρόπι της αγαύης (χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντική ουσία που υποκαθιστά τη ζάχαρη), ωστόσο η ουσία που περιέχει δεν λειτουργεί όπως η κοινή ζάχαρη στον οργανισμό. Αντιθέτως, είναι πολύ πιο εύπεπτη και λειτουργεί με πανομοιότυπο τρόπο όπως οι φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες που αποκαλούνται και διαιτητικές ίνες, ευνοούν τη διαδικασία της απώλειας βάρους στον οργανισμό και δεν αυξάνουν τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα !

(!!!) : Το σιρόπι που παράγεται από τη μπλε αγαύη έχει κατά περίπου 150 % περισσότερο γλυκιά γεύση από το μέλι αλλά και από την λευκή ζάχαρη !

(!!!) : Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως το σιρόπι της αγαύης έχει πολύ πιο χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γι’αυτό τον λόγο ενδέικνυται η χρήση του από διαβητικά άτομα για τη διατροφή τους, αλλά και για δίαιτα απώλειας βάρους.

Πινοντας λοιπόν 1- 2 σφηνάκια τεκίλας παραπάνω και ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερήσεις αλλά και χωρίς διατροφικές υπερβολές, μπορείς τώρα να απαλλαγείς από τα περιττά κιλάκια σου … και μάλιστα με τον πιο ευχάριστο τρόπο !
ΠΗΓΗ: health-fitness.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ