Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ!

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ!

 

 

Εκτός από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, το σεξ εγκυμονεί και άλλους κινδύνους. Ένας από αυτούς είναι το… κάταγμα πέους το οποίο συνήθως προκαλείται από μια συνηθισμένη στάση.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology η στάση που η γυναίκα βρίσκεται από πάνω ευθύνεται για σχεδόν το 50% των καταγμάτων πέους που παθαίνουν οι άντρες όταν κάνουν σεξ.

Τη δεύτερη θέση επικινδυνότητας κατέχει μία ακόμα δημοφιλής στάση, εκείνη που η γυναίκα είναι στα τέσσερα. Η εν λόγω στάση προκαλεί το 29% των καταγμάτων πέους.

Η σίγουρη από όλες είναι η ιεραποστολική στάση αφού ευθύνεται για το 21% των ατυχημάτων αυτών.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι όταν η γυναίκα είναι από πάνω συνήθως ελέγχει την κίνηση με ολόκληρο το σώμα και το βάρος της επάνω σε ένα πέος σε στύση. Αυτή η κίνηση δεν μπορεί να ελεγχθεί από τον άντρα, όταν το πέος λυγίζει επειδή η διείσδυση γίνεται στιγμιαία με λάθος τρόπο. Αντίθετα, όταν ο άνδρας έχει τον έλεγχο της κίνησης, έχει περισσότερες πιθανότητες να σταματήσει την διείσδυση όταν κάτι δεν γίνεται σωστά, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ